C D / D V D - P R O D U K T I O N

Vi trycker professionella CD/DVD-produktioner i upplagor alltifrån 50 exemplar till flera hundratusen.

O R I G I N A L

Vi tar emot i stort sett alla former av original, t.ex. CD, VIDEO, DAT, VINYL, BAND...

Skicka gärna Ert original direkt till vår ftp-server:
Konto med lösenord får Ni genom att skicka ett e-brev till:
Eller till vår postadress:
Aparne Records
Reimersholmsgatan 23
117 40 Stockholm

T R Y C K

Om tryck, färg eller svartvitt, önskas som tillbehör erbjuder vi skivtryck / trycksaker enligt önskemål. Vi är stolta över att redan vid de minsta upplagorna ge ett skivtryck som är direkt mot skivan och skraptåligt. För framtagning av original rekommenderar vi att Ni använder våra mallar nedan. Självklart hjälper vi till om så önskas.

Såsom allt tryck blir också vårt bäst om vektoriserat/typografiskt material används direkt där materialet är av sådan art. Vi rekommenderar därför att om möjligt använda ett vektorbaserat program för framtagning av original. Detta gäller i synnerhet vid original till tryck på själva skivorna. Detta i sin tur beroende på att rastreringen vid skivtryck är grövre än vid det mycket finrastrerade trycksaksakstrycket.

Önskat format för mallar:
Om möjligt rekommenderar vi de vektorbaserade mallarna PDF, EPS och InDesign.
Tryck på skivan
Baksida-inlägg
till plastbox
Uppslag i häfte
till plastbox

Pappficka
(Rygg längs med mittlinjen)

Alternativt kan Ni ladda hem mallar från http://aparne.com/mallar/

Det är tyvärr vanligt att hemmagjorda skivor inte fungerar i många CD-läsare, men de skivor vi gör fungerar, även vid mindre upplagor, perfekt i nästintill alla sorters läsare. Detta tack vare att vi använder oss av modern skrivarutrustning och bästa sortens skivor.

F Ö R P A C K N I N G

Vi erbjuder en mängd olika förpackningar, alltifrån vanlig hårdplastbox (jewelcase) och plastfickor till specialtryckta pappers/kartong-förpackningar. Se vår prislista eller kontakta oss för mer information.

L E V E R A N S

Om ej annat överenskommits leverar vi mindre produktioner inom 10 arbetsdagar från att det att vi erhållit original klart för kopiering. Större produktioner levereras inom 20 arbetsdagar, ofta betydligt fortare. Betalning sker enligt överenskommelse mot postförskott eller 30 dagars faktura.